Somon in sos de lamaie si capere

de Oana in Somon, 11 Dec 2009 | 19148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de somon
  • 1 lingura cu unt
  • zeama de la o lamaie
  • o lingura cu varf cu capere
  • sare
  • o lingurita ierburi de provence
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in sos de lamaie si capere:

Se topeste untul intr-o tigaie de teflon, apoi se adauga peste spalat, se sareaza si se presara jumatate din ierburile de provence. Se pune jumatate de sucul de la lamaie sise lasa la foc potrivit 2-3 minute. Se intoarce pestele pe partea cealalta, se presara cu sare si restul de ierburi, se pune restul de zeama de lamaie si caperele. Se mai lasa 2 minute. Se serveste cu cartofi natur si cu sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in sos de lamaie si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bucataras 1

15.12.2009, 23:07

mie nu-mi da voie nutri ... zice ca abia la mentinere, nu cind vrei sa slabesti

Oana 1

15.12.2009, 23:46

Cristi, si eu la fel!!!!!!!!! Mai am o bucata maaare si vreau sa fac placinta cu somon ca suntem lesinati dupa ea, kulebyaka

Oana 1

13.03.2010, 12:32

Azi fac somonul asta, ce pofta am

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor pe pat de legume